Orașul-port Tianjin, din nordul Chinei, a raportat joi o creștere a infecțiilor cu COVID-19

0
24
Sursa: CNN

Orașul-port Tianjin, din nordul Chinei, a raportat joi o creștere a infecțiilor cu COVID-19, în ciuda eforturilor intensificate de a controla  focarul  infectat cu varianta Omicron acesta a reușit să se răspândească și într-un alt oraș.

Unitatea din China a Grupului Volkswagen a declarat că a închis de luni o fabrică de vehicule condusă împreună cu Grupul FAW din Tianjin, precum și o fabrică de componente din cauza focarului.

Tianjin, situat la aproximativ 100 km (62 mile) de capitala Beijing, a raportat miercuri 41 de infecții cu transmitere internă cu simptome confirmate, față de 33 cu o zi mai devreme, au arătat datele Comisiei Naționale de Sănătate.

            Numărul cazurilor din Tianjin este mic în comparație cu focarele din multe alte țări, deși numărul de infecții locale cu Omicron este neclar. Cu toate acestea, oficialii au impus restricții privind circulația în interiorul orașelor și în afara acestora.  

Mai multe orașe din China au ordonat carantină pentru vizitatorii recenți din cele două orașe.

Invocând riscul Omicron și nevoia de a derula Jocurile Olimpice în siguranță, oficialii din capitală încurajează navetiștii din orașele satelit să lucreze de acasă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.