Echipa 45north

Orice proiect aduce plus valoare în funcție de echipa care îl aduce la viață. Mai jos membrii echipei 45north, cu o scurtă descriere a motivației care i-a adus aici.

Iulia Roșu – Founder

“Mă numesc Roșu Iulia și sunt studentă a Universității din București, Facultatea de Științe Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene. Teatrul politic național și internațional alături jurnalism reprezintă două mari pasiuni pentru mine pe care reușesc le materializez prin activitatea la 45north.

Iubesc provocările, iar transmiterea informațiilor publicului larg este una dintre ele. Dinamica și originalitatea echipei 45north sunt lucrurile care mă fac să îmi doresc să aprofundez aria politica prin spiritul analitic al unui jurnalist.”

Dragoș Nicolae  Ghimpe – Founder

Mă numesc Dragoș Ghimpe și am terminat studiile liceale la Colegiul Național ,,Gheorghe Lazăr” din București, iar acum studiez Științe Politice la Universitatea din București. Sunt membru activ al comunității de dezbateri academice din România, fiind trainer la clubul de dezbateri “Moisil Debate Club”. În plus, am activat jumătate de an în mediul non-guvernamental, lucrând la Freedom House România.

Roberto Zamfir – News Media Team Leader

Sunt Zamfir Roberto, student al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București, secțiunea Relațiilor Internaționale și Studiilor Europene. Fascinația căpătată de la o vârstă fragedă față de domeniul diplomației m-a motivat să îmi aprofundez cunoștințele prin diverse metode, un exemplu excelent fiind colaborarea cu echipa 45North.

Acest parteneriat nu doar că îmi oferă șansa de a experimenta o latură mai practică și detaliată a sferei politice, însă am oportunitatea de a-i ajuta pe cei ce vor să fie la curent cu noutățile într-o manieră rapidă și eficace. Atmosfera plăcută și prietenoasă conferită de membrii echipe 45North contribuie la o experiență valoroasă ce îmi va fi vitală în profesarea unei funcții în diplomație si relații internationale.

Dragoș Tîrnoveanu – Fondator

45north este un proiect născut din pasiunea pentru relațiile internaționale și impactul acestora asupra vieții cotidiene, adeseori în moduri în care nu ne dăm seama. 45north este o vitrină în care studenți din domeniu pot să își exprime o părere pe marginea evenimentelor care ne influențează pe toți și, în același timp, pot să pună în practică ce au învățat sau învață pe perioada activității lor academice.

De asemenea, 45north are drept obiectiv atingerea unui statut de think tank regional de încredere, menținând pe acest drum o bună conduită jurnalistică, precum și standarde înalte de obiectivitate și etică în ceea ce privește materialele publicate.