Documentar New York Times: Ce a lăsat în urmă un soldat american ucis în Niger

0
613

În acest scurt reportaj video realizat de New York Times, Jenna, prietena lui Dustin Wright, unui dintre cei patru soldați americani uciși într-o ambuscadă în Niger, în octombrie 2017, își reamintește de de relația lor și despre cum au comunicat în perioada în care acesta a fost în Niger.

Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al Sergentului Dustin Wright, repatriat în Dover, Delaware. Sursa Aaron J. Jenne/U.S. Air Force

Jenna își amintește cum Dustin, care avea gradul de sergent în cadrul celui de-al Treilea grup al Forțelor Speciale, i-a scris 4 scrisori, ultimele 3 fiind însoțite de câte 30 de postit-uri cu diverse mesaje, câte unul pentru fiecare zi din lună. Când lucrurile personale aparținând lui Dustin au sosit înapoi în Statele Unite, Jenna a descoperit că acesta păstrase fiecare bilet și chitanță a fiecărei ieșiri pe care au avut-o împreună.

În acest articol mai amplu de la aceeași publicație, aflăm faptul că Dustin provenea într-o familie cu o istorie îndelungată de serviciu militar, istorie întinsă până în 1812. Dustin a fost primul care nu s-a mai întors acasă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.