JW: ”Raportul Departamentului de Justiție a distrus credibilitatea acestei instituții și a FBI-ului.”

0
485

Raportul Departamentului de Justiție a distrus credibilitatea acestei instituții și a FBI-ului. Confirmă, de asemenea, și ce JW a dezvăluit încă de acum doi ani. Munca Departamentului de Justiție și investigația FBI împotriva lui Clinton, conduse sub administrația lui Obama, au fost grăbite, aranjate și compromise de prejudecata & acțiunile anti-Trump & pro-Clinton.” 

Judicial Watch (JW) este un grup activist conservator american și supraveghetor al justiției care prelucrează procesele privind libertatea de informare pentru a investiga abaterile comise de oficialii guvernamentali.

Raportul IG al Departamentului de Justiție detaliază modul în care atât DOJ, cât și FBI-ul au fost subordonate lui Hillary Clinton, ajutoarelor și avocaților săi. Judicial Watch susține că americanii ar trebui să examineze mai bine raportul și să judece independent dacă acest respect exagerat al celor două instituții poate fi explicat pe alte motive înafară de cele politice, în special ținând seamă de faptul că aceste agenții colaborau în mod activ cu echipa campaniei Fusion GPS care îl avea drept țintă pe Donald Trump, pe atunci candidat la funcția de președinte.

Așa cum a sugerat și până acum, JW susține că există mai mult decât suficiente evidențe care să susțină faptul că Hillary Clinton a manipulat eronat cu bună știință informații clasificate, în vreme ce utiliza un sistem de email non-guvernamental pentru a desfășura activități guvernamentale. 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.