Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Republicii Populare Chineze despre Adunarea Generală ONU

0
541
Sursa: Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Populare Chineze

A 73-a sesiune a Adunării Generale ONU va debuta la sediul central din New York mâine, 18 septembrie, iar Dezbaterea Generală se va desfășura pe 25 septembrie. Consilierul de Stat și Ministrul Afacerilor Externe Wang Yi vor conduce delegația care va participa la aceste evenimente.

El va susține în plen poziția Chinei și propunerile sale privind dezvoltarea contextului internațional și rezolvarea problemelor regionale. Se dorește demonstrarea dorinței Chinei de menținere a multilateralității, susținere a autorității și a rolului ONU, precum și menținerea păcii mondiale și a dezvoltării concomitente a membrilor ONU.

De asemenea, reprezentanții Guvernului Provinciei Shandong vor organiza și un eveniment de promovare pe tematica: ”China în noua eră: Noua Shandong și indicatorii săi de dezvoltare, un câștig mutual pentru întreaga lume.”

În ultimii ani, provincia Shandong a adoptat o nouă filosofie a dezvoltării, preluând conducerea în sectorul înlocuirii vechilor indicatori cu alții noi, a promovat dezvoltarea economică de calitate și a înregistrat mari realizări. În același timp, a reprezentat un exemplu în domeniul dezvoltării regionale în industria oceanelor, e ieșit ca favorit în implementarea strategiei vitalizării rurale și a avansării culturii tradiționale.

Conducerea provinciei își exprimă credința că acest eveniment ce se concentrează pe trecerea Shandongului de la factorii de creștere economică de tip vechi la unii inovatori, transformarea economică, modernizarea și o extinderea concurenței îi vor dovedi potențialul de dezvoltare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.