Întâlnire între Secretarul de Stat și Ministrul Afacerilor Externe al Marocului

0
574
Sursa: businessinsider.com

”Astăzi Secretarul de Stat Pompeo s-a întâlnit cu Ministrul Afacerilor Externe și al Cooperării Internaționale a Marocului, Nasser Bourita. Ei au discutat oportunitățile de extindere a cooperării economice și în domeniul securității, incluzând eforturile comune de a pune capăt activităților maligne ale Iranului.”

Pe parcursul întâlnirii, care a avut loc în prezența regelui ambasador în Washington, Lalla Joumala Alaoui, cei doi oficiali au revizuit și alte probleme regionale și internaționale. Discuțiile sunt premergătoare unei viitoare sesiuni a Dialogului Strategic dintre Statele Unite și Maroc, ce va fi pregătit anul viitor în capitala americană.

Este demn de menționat faptul că în urma vizitei de lucru a lui Burita în Statele Unite, acestea reiterează faptul că planul autonomiei Saharei este ”serios”, ”realist” și ”credibil”, punându-se accent pe faptul că acest plan ar fi capabil de a satisface aspirațiile populațiilor din Sahara de a-și rezolva singure problemele interne în pace și demnitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.