Putin alături de nou aleșii guvernatori regionali

0
539
Sursa: businessinsider.com

Președintele rus i-a felicitat pe guvernatori pentru victoria obținută în alegerile primului tur din 9 Septembrie și i-a rugat să înceapă munca cât mai repede cu putință. 

Acesta le-a reamintit că provocările cărora trebuie să le facă față sunt la nivel strict național și că toate entitățile politice care sunt pregătite și doresc să lucreze pentru beneficiul Rusiei vor face la fel.  Acestea includ creșterea speranței de viață și a numărului populației, reducerea sărăciei și creșterea veniturilor medii ale cetățenilor. Pentru a putea întreprinde acest lucru, însă, este nevoie ca fiecare persoană să aibă un loc de muncă mulțumitor și asistență socială.

Vladimir Putin le-a transmis guvernatorilor că treaba lor, în calitate de aleși ai poporului, este să dea ascultare semnalelor transmise de cetățeni și să le rezolve problemele, să îi înțeleagă și să le răspundă întrebărilor, atât celor care i-au votat, cât, mai important, celor care au susținut alți candidați. Ei nu ar trebui să ignore pe acei care au o viziune diferită de a lor, ci să îi includă într-un proces al rezolvării de comun acord.

Președintele Rusiei a atras atenția asupra faptului că asociații și asistenții acestora ar trebui să fie oameni profesioniști, energici și onești, capabili să rezolve problemele dezvoltării regionale.

El și-a încheiat discursul urând succes tuturor guvernatorilor și exprimându-și speranța într-o colaborare fructuoasă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.