Donald Trump: ”Brett Kavanaugh este un om bun.”

0
484
Sursa: businessinsider.com

”Judecătorul Brett Kavanaugh este un om bun, cu o reputație ireproșabilă, victimă a unor critici venite din partea politicienilor radicali de stânga ce nici măcar nu doresc să afle răspunsurile, ci doar să distrugă și să întârzie procesul. Trec prin același lucru cu ei în fiecare zi în D.C.”

La începutul lunii septembrie, Președintele Trump anunța nominalizarea sa la Curtea Supremă, aducându-l în atenția presei pe Brett Kavanaugh, care ar lua astfel locul judecătorului pensionat Anthony Kennedy. 

Cu toate acestea, procesul este îngreunat de un număr de acuzații de hărțuire sexuală legate de numele lui Kavanaugh. Victima acestui act și-a dezvăluit identitatea într-un interviu acordat the Washington Post.

Numele său este Christine Blasey Ford, în vârstă de 51 de ani, ce susține că Brett Kavanaugh ar fi agresat-o în perioada liceului la începutul anilor ’80.  Ea este profesor de psihologie și cercetător în nordul Californiei în cadrul Palo Alto University și Stanford University PsyD Consortium, un program de psihologie clinică unde predă statistică, metode de cercetare și psihometrie.

Ford este o democrată convinsă, care a susținut prin mici contribuții financiare Partidul Democrat. În aprilie 2017, ea a luat parte la Marșul pentru Știință din San Francisco, organizat împotriva administrației Trump de a tăia din fondurile pentru cercetare, și, de asemenea, a semnat o scrisoare îndreptată împotriva Președintelui pe fondul scandalului separării copiilor de părinții lor imigranți. Ea susține, însă, că prin aceste acuzații, nu are nicio intenție politică, ci doar luptă pentru dreptatea și justiția pe care curenta nominalizare ar trebui să le expună.

Pe fondul mișcării #MeToo, viitorului lui Brett Kavanaugh este încă incert.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.