Industria automobilă a Ungariei are un nou avânt

0
595
Sursa: United Nations Global Marketplace

”Ungaria a devenit o super putere în industria europeană de automobile”, a declarat Ministrul Afacerilor Externe și al Comerțului, Péter Szijjártó, în cadrul unui eveniment ce marchează a 25-a aniversare a Audi Hungaria Zrt, când președintele board-ului de management a anunțat că începând cu anul viitor, compania va fabrica mașini electrice în Győr.

Conform comunicatului de presă al Ministerului Afacerilor Externe și al Comerțului, ministrul a subliniat în discursul său faptul că valoarea producției în industria automobilă a ajuns, anul trecut, la 24.7 miliarde de euro, ceea ce înseamnă un nou record, cu o creștere de 6 procente în ultimele șase luni.

Ministrul a vorbit de asemenea și despre faptul că în ultimii ani Ungaria se poate mândri cu numeroase realizări pe plan economic, politic și umanitar și că pe acest fond, statul a devenit mai competitiv și atractiv pentru investitori. ”Stabilitatea politică a devenit marca noastră”, adăugând și faptul că Ungaria oferă Europei la momentul curent cele mai flexibile reglementări în domeniul pieței și cele mai mici taxe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.