Michelle Obama: ”Sunt multe în joc în acest noiembrie.”

0
615
Credit Twitter/PA Wire

”Sunt multe în joc în acest noiembrie. Dacă stăm acasă, aspecte capitale care privesc familiile și comunitățile noastre vor fi ignorate.  Înregistrează-te astăzi de #NationalVoterRegistrationDay , iar apoi mergi și votează pe 6 noiembrie.”

Michelle Obama este un avocat american și soția celui de-al patruzeci și patrulea Președinte al Statelor Unite ale Americii. Tweet-ul său vine cu două luni înaintea evenimentului major ce marchează politică internă americană pentru aul 2018: alegerile locale. 

Candidații pentru cele mai competitive alegeri la nivel de Senat pentru anul 2018 sunt stabiliți, iar în vreme ce Democrații vor avea nevoie de o alegere aproape de perfecțiune procentuală pentru a prelua controlul politic al Camerei, o nouă analiză a bătăliei politice de la nivelul Senatului dezvăluie că aceștia au, de fapt, câteva oportunități majore pentru a-și asigura locurile necesare.

Democrații au avut întotdeauna un parcurs dificil în preluarea controlului politic la nivel de Senat. 10 membri ai Partidului Democrat candidează pentru a fi realeși în statele în care a câștigat Donald Trump în 2016. La momentul curent, Republicanii se bucură de o majoritate de 51 la 49, după cum relatează Vox.

Democrații încă trebuie să mai câștige majoritatea sau chiar toate locurile din Virginia de Vest, Dakota de Nord, Missouri, Montana, Indiana și Florida, iar apoi locurile Republicanilor din Nevada, Arizona și poate Tennessee sau Texas, pentru a atinge 51 de locuri.

Totuși, conform sondajelor, sunt 10 bătălii politice în cursa pentru Senat îndeajuns de competitive încât să nu existe o previziune clară a rezultatului lor final.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.