Melania Trump: ”Sunt nerăbdătoare să răspândesc mesajul #BeBest!”

0
486
Credit Twitter/PA Wire

”Recepția Adunării Generale a ONU a fost un succes – vă mulțumesc tuturor celor care ați luat parte în cadrul ei și UNSAID pentru susținere. Sunt nerăbdătoare să răspândesc mesajul #BeBest și să reprezint SUA în călătoria mea spre Africa săptămâna viitoare – Ghana, Malawi, Kenia, Egipt.”

Melania Trump plănuiește să contribuie la consolidarea politicilor sociale pentru copiii din Ghana, Malawi, Kenya și Egipt în cadrul primei sale misiuni prelungite, în care va participa neacompaniată de soțul său, Donald Trump. De asemenea, călătoria va fi și prima către vastul continent african întreprinsă de Prima Doamnă a Statelor Unite. 

Aceasta a afirmat că este nerăbdătoare să răspândească misiunea campaniei ”Be Best”, o inițiativă personală concentrată asupra copiilor. Doamna Trump a lansat campania în mai, cu accent pe dependența de opioide în rândul copiilor, precum și comportamentul responsabil în mediul online.

Statele pe care Melania Trump le va vizita colaborează îndeaproape cu Agenția Americană pentru Dezvoltare Internațională. Primele doamne ale Keniei, Malawi și Ghana au participat la evenimentele găzduite în această toamnă la New York, de aceea ele au avut ocazia de a discuta și planifica de pe acum detalii ale activităților ce se vor desfășura săptămâna viitoare în Africa. Pe prima doamnă a Keniei Melania Trump a întâlnit-o încă din august, când președintele Uhuru Kenyatta a făcut o vizită de lucru la Casa Albă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.