Ministerul Afacerilor Externe al Serbiei anunță consolidarea relațiilor cu Palestina

0
519
Sursa: Ministerul Afacerilor Externe al Serbiei

Vice-Premierul și Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Serbiei, Ivica Dacic, s-au întâlnit în cadrul Adunării Generale de la New York cu Ministrul Afacerilor Externe al Palestinei Riyad al-Maliki. 

Potrivit comunicatului de presă, cei trei oficiali au avut parte de o întâlnire substanțială în care s-au discutat subiecte precum relațiile bilaterale dintre cele două state, cooperare economică și aspecte ale afacerilor internaționale curente. Ei au insistat pe apropierea dintre cele două state și cooperarea care ar fi spre beneficiul ambelor părți implicate.

Cei doi miniștri au convenit să țină o sesiune a Comitetelor Economice, precum să și celebreze aniversarea relațiilor diplomatice dintre cele două state, luând în considerare că anul viitor se vor împlini 30 de ani de la stabilirea legăturilor în acest domeniu.

Miniștrii au schimbat opinii despre procesele politice actuale și provocările la nivelul securității în Balcanii de Vest și Orientul Mijlociu, abordând cele mai bune metode de rezolvare a problemelor cu care se confruntă cele două regiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.