Trump: ”Mărturia lui Kavanaugh a fost puternică, onestă, fascinantă.”

0
496
Sursa: businessinsider.com

”Judecătorul Kavanaugh a demonstrat Americii de ce l-am nominalizat pe el și nu pe nimeni altcineva. Mărturia sa a fost puternică, onestă, fascinantă. Încercarea Democraților și strategia lor de distrugere sunt dezgustătoare, iar acest efort a fost o farsă de a întârzia și obstrucționa procesul. Senatul trebuie să voteze!”

Brett Kavanaugh s-a apărat joi împotriva acuzațiilor de agresiune sexuală lansate de Christine Blasey Ford în cadrul unei mărturii explozive care ar putea determina într-o manieră sau alta soarta nominalizării la Curtea Supremă.

Judecătorul federal a debutat audierea cu o declarație ușor nervoasă, emoțională și îndeajuns de nuanțată încât să contrasteze cu aparițiile sale publice anterioare. El a atacat Democrații Senatului și a negat acuzațiile îndreptate împotriva lui, în vreme ce a insistat asupra detaliilor carierei și a reușitelor sale profesionale, invocând totodată vag și pericolul unei conspirații de stânga ce dorește să îi distrugă reputația.

”Ceea ce se întâmplă acum mi-a distrus familia și renumele. Un renume construit în zeci de ani prin muncă asiduă și serviciu public la nivelurile cele mai înalte ale guvernului american. Acest efort susținut din ultimele două săptămâni a fost unul calculat și o orchestrație politică combinată cu o ură mocnită împotriva Președintelui Trump și a alegerilor din 2016.”, a declarat Kavanaugh.

Audierea a luat rapid un alt curs, altul decât acela de a găsi niște probe relevante pentru subiectul invocat. Kavanaugh a fost combativ cu senatorii democrați, întrerupându-i destul de des sau pur și simplu refuzând să răspundă întrebărilor lor. Senatorii republicani, care au fost tăcuți pe parcursul mărturiei lui Ford cu o zi înainte, și-au apărat, de această dată, persoana nominalizată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.