Maas: ”Vești devastatoare din Indonezia.”

0
503
Sursa: businessinsider.com

”Vești devastatoare din Indonezia. Din nou, un dezastru natural aduce suferință inimaginabilă în întreaga regiune. În aceste momente dificile, gândurile mele sunt către toți indonezienii care și-au pierdut un prieten sau familia în acest eveniment teribil.”

Tweet-ul Ministrului Afacerilor Externe german vine în urma cataclismului natural produs în Indonezia, vineri, cu magnitudinea de 7,7, în largul insulei indoneziene Sulawesi, la câteva ore după ce un alt seism, de o intensitate mai mică, a avut loc în regiune. 

Mişcarea telurică a fost urmată de declanşarea unei alerte pentru tsunami, ridicată de autorităţi la scurt timp, potrivit Reuters. Agenţia de meteorologie din Indonezia a emis o alertă de tsunami pentru locuitorii din provinciile situate în centrul şi vestul Sulawesi, cerându-le rezidenţilor să se refugieze în zonele mai înalte. Serviciul de Prospectare Geologică al Statelor Unite (USGS) a revizuit magnitudinea celui de-al doilea seism la 7,5 după estimarea iniţială de 7,7. Cel puțin 384 de victime au fost spulberate de valurile tsunami-ului, care a lovit o masă de oameni adunați la un festival pe plajă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.