Laura Ingraham: ”Încă o dată, Președintele Donald Trump livrează ceea ce a promis.”

0
477
Sursa: businessinsider.com

”Încă o dată, Președintele Donald Trump livrează ceea ce a promis, încheie înțelegerea cu Canada pentru o nouă NAFTA. Reprezentanții americani pentru comerț Bob Lighthizer, Jared Kushner, Luis Videgaray merită admirația noastră.”

Laura Ingraham este o prezentatoare americană conservatoare, cunoscută pentru emisiunea The Ingraham Angle de pe Fox News Channel. Ingraham este renumită ca fiind o susținătoare a lui Donald Trump. 

 

Președintele Donald Trump a fost de acord cu progresele înregistrate și cu faptul că o înțelegere va fi anunțată duminică noaptea, potrivit unor surse care preferă să rămână anonime. Reprezentantul pentru Comerț Robert Lighthizer și oficialii canadieni discută ultimele detalii.

Negociatorii americani și canadieni au lucrat la foc continuu în acest weekend pentru a finaliza totul până la miezul nopții, termenul limită ce ar permite statelor să semneze acordul ca act final înainte ca Președintele mexican President Enrique Pena Nieto să părăsească biroul la finalul lunii noiembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.