Departamentul de Stat: Luna Angajării Persoanelor cu Dizabilități

0
586
Sursa: Foreign Policy

Potrivit comunicatului de presă emis de Departamentul de Stat, Statele Unite vor celebra în octombrie Luna Angajării Persoanelor cu Dizabilități. Se recunosc, astfel, creativitatea, inovarea și abilitățile de care persoanele cu dizabilități dau dovadă în câmpul muncii, iar Statele Unite se dedică facilitării creării oportunităților economice pentru toți americanii ce reprezintă motorul economiei.

În prezentul comunicat, este reamintit faptul că statul devine mai puternic și prosper atunci când angajatorii utilizează talentul indivizilor cu dizabilități, inclusiv pe cel al veteranilor de război. În același timp, întotdeauna este loc de mai bine, astfel că facilitățile ar trebui să fie accesibile pentru toată lumea, iar practicile de angajare să își extindă oportunitățile de training în vederea asigurării unui context în care cetățenii să deprindă cunoștințele și competențele inerente succesului în secolul al XXI-lea.

Departamentul de Stat își reafirmă, astfel, angajamentul față de întreprinderea acestor eforturi pentru forța de muncă americană. Ea este parte integrantă a politicii externe, din moment ce SUA promovează drepturile fundamentale și libertățile a mai mult de un miliard de oameni cu dizabilități de pe întreaga planetă. Cu sprijinul partenerilor și aliaților, Statele Unite se vor asigura că persoanele cu dizabilități din întreaga lume au acces real și oportunități echitabile de a intra pe piața muncii. Acesta nu este doar un lucru bun ce ar trebui făcut, ci o cauză de care depinde prosperitatea americană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.