Sen. Rand Paul: ”Voi continua să fac tot ce îmi stă în putere pentru a pune capăt acestui oribil comportament.”

0
514
Sursa: businessinsider.com

”Este impardonabil pentru Statele Unite să continue să finanțeze practica copilului-soldat și pedofilia în Afganistan. Voi continua să fac tot ce îmi stă în putere pentru a pune capăt acestui oribil comportament.”

Rand Paul este un politician american care ocupă funcția de senator al statului Kentucky din 2011. În 2016 a fost unul din candidații republicani la președinția Statelor Unite. 

Pe parcursul unei întâlniri de business a Comitetului Afacerilor Externe ținută miercurea trecută ce a dezbătut reautorizarea Legea privind Protecția Persoanelor Traficate din 2000, Paul a propus un amendament pentru reținerea finanțării tuturor forțelor de securitate afgane în cazul în care observatorii americani din Afganistan nu pot verifica dacă forțele folosesc sau nu copiii drept soldați sau sclavi sexuali.

Statele Unite sunt așteptate să furnizeze forțelor de securitate afgane – militare și de poliție – 4.92 miliarde de dolari în 2019 pentru echipament, pregătire, provizii, servicii, repararea infrastructurii și altele.

Totuși, Președintele Bob Corker a susținut un contra-amendament care cere Departamentelor de Stat și Apărare să raporteze implementarea recomandărilor făcute de SIGAR în legătură cu punerea unui capăt la această practică. Amendamentul lui Paul a căzut, în vreme ce Corker a avut câștig de cauză.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.