Departamentul Afacerilor Globale al Canadei își diversifică strategia comercială

0
548
Sursa: YouTube

Potrivit unui comunicat de presă emis de Departamentul Afacerilor Globale al Canadei, diversificarea strategiei comerciale a Canadei este un puternic avânt atât pentru deschiderea unor noi piețe la nivel internațional, cât și pentru asigurarea faptului că mai multe segmente ale societății canadiene au instrumentele, capacitățile și încrederea că pot concura și avea succes în cadrul lor. Acest efort trebuie să includă, obligatoriu, și popoare indigene. 

Tratatele comerciale, cum este Înțelegerea Progresistă pentru Parteneriatele Trans-Atlantice, semnată cu parteneri din piața asiatică-pacifică, precum și misiunile speciale, ca cea încheiată cu Noua Zeelandă, deschid noi uși comerțului internațional popoarelor indigene și business-urilor lor.

Omar Alghabra, Secretar Parlamentar al Ministerului Diversificării Comerțului Internațional, îl va reprezenta pe Excelența Sa Jim Carr, Ministrul Diversificării Comerțului Internațional în cadrul unei vizite de lucru în Auckland and Rotorua, Noua Zeelandă, între 8 și 11 octombrie, pentru a conduce prima misiune comercială întreprinsă de Guvernul Canadian cu un popor indigen.

Între 9 și 10 octombrie, Secretarul va conduce misiunea în cadrul Forumului Internațional al Business-urilor Indigene, care va avea loc în Rotorua. Obiectivele misiunii prevăd oferirea a cât mai multor oportunități globale pentru exportatorii și investitorii canadieni pentru a concura și avea succes în cadrul unor piețe diversificate și dinamice. De asemenea, Alghabra se va întâlni și cu miniștri ai guvernului și lideri ai business-ului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.