Donald Trump: ”Plătite de Soros și de alții.”

0
544
Sursa: businessinsider.com

”Toți cei care țipă în mod grosolan în fața lifturilor sunt profesioniști plătiți care doar încearcă să îi facă pe senatori să dea prost. Nu credeți ceea ce spun! În plus, uitați-vă la toate pancartele făcute în mod profesionist, identic. Plătite de Soros și de alții. Acestea nu sunt însemne făcute la subsol din dragoste.” 

Tweetul lui Donald Trump vine pe fondul unor valuri de proteste începute de luni și determinate de nominalizarea lui Brett Kavanaugh ca judecător al Curții Supreme. 

Aproape 300 de protestatari au fost arestați joi după-amiază în cadrul Senatului, în vreme ce legiuitorii revizuiau raportul FBI referitor la acuzațiile împotriva nominalizatului pentru Curtea Supremă Brett Kavanaugh.

Protestatarii s-au adunat în clădirea Senatului după ce poliția a baricadat intrarea principală a Capitolului. Eva Malecki, directorul de comunicare al Poliției Capitolului, a declarat că în jurul orelor 15:30, 293 au fost arestați pentru demonstrații desfășurate în mod ilegal.

The Women’s March – Marșul Femeilor – o organizație liberală care a început ca o mișcare grassroots, născută ca opoziție față de Președintele Donald Trump, a fost una din multele grupuri care au postat tweet-uri de la proteste. ”Priveliștea de la etajul de unde suntem arestați pentru că protestăm față de numirea unui agresor sexual la cea mai înaltă curte a națiunii noastre.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.