Mike Pompeo: ”Sunt nerăbdător să lucrez alături de prietenii și aliații noștri din Republica Coreea.”

0
493
Credit Twitter/PA Wire

”Am ajuns în Seul pentru a-l informa pe Președintele Moon Jae-in și pe Ministrul Afacerilor Externe Kang despre întâlnirile avute cu Președintele Kim. Sunt nerăbdător să lucrez alături de prietenii și aliații noștri din Republica Coreea pentru a ne asigura de progresul în cadrul relațiilor inter-coreene, cu accent pe denuclearizare.”

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a publicat ieri câteva din remarcile  făcute oficial de către Președintele Coreii de Sud privitoare la acest eveniment:

”Ei bine, în primul rând, este plăcerea mea să felicit pe toată lumea pentru treaba făcută. A fost o zi extrem de importantă pentru ambele (…) pentru toată lumea implicată – Statele Unite, Coreea de Nord și Republica Coreea – și doresc să vă mulțumesc pentru că ați vizitat Phenianul dimineața, iar acum ați venit direct în Seul pentru a împărtăși rezultatele discuțiilor. Și mai sper, de asemenea, ca ultima dumneavoastră vizită, precum și viitorul summit Statele Unite – Coreea de Nord, care sper că se va întâmpla curând, să reprezinte un progres ireversibil și decisiv în ceea ce privește denuclearizarea Peninsulei Coreea, precum și procesul de pacificare.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.