Vladimir Putin: ”Întâlnire cu CEO-ul Sberbank German Gref.”

0
486
Credit Twitter/PA Wire

”Întâlnire cu CEO-ul Sberbank, German Gref.”

Conform comunicatului de presă emis de Președinția Federației Ruse, Vladimir Putin a avut o întâlnire de lucru cu CEO-ul și Președintele Bordului de Management German Gref. Acest eveniment s-a concentrat asupra operațiunilor întreprinse de bancă la momentul curent, ipotecile și piețele de împrumut.

Redăm mai jos răspunsul domnului German Gref în discuția cu Vladimir Putin:

”Domnule președinte, am înregistrat rezultate chiar foarte bune în ciuda suișurilor și coborâșurilor din ultimele câteva luni. În mod cert, în calitatea noastră de furnizori de securitate, împrumuturi și obligațiuni, siguranța publică, am fost fost afectați și am pierdut un anumit capital pe baza acestei vulnerabilități.

Sperăm ca până la finalul acestei an situația să se stabilizeze și că vom reuși să ne revenim din aceste pierderi ale pieței. Cu toate acestea, în ultimele luni, profitul nostru net a fost afectat din cauza volatilității de portofoliu și a piețelor instabile. Dacă ne uităm la cea mai mare și dinamică zonă, care este cea reprezentată de împrumuturile rezidențiale, ipoteci și finanțarea sectorului locuințelor, aceasta a înregistrat o creștere de 74 procente an de an.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.