Ivanka Trump: ”Ambasadoarea Haley a deservit America cu demnitate și distincție.”

0
507
Sursa: businessinsider.com

”Ambasadoarea Haley a deservit America cu demnitate și distincție. Este o reformatoare curajoasă și o promotoare a adevărului, realismului principial și a integrității în ONU de neclintit. Jared și cu mine suntem recunoscători pentru prietenia sa – o adevărată binecuvântare în viața noastră.”

Președintele american Donald Trump a acceptat demisia lui Nikki Haley, ambasadoarea americană la ONU. Aceasta urmează să părăsească postul la sfârșitul anului, potrivit CNN Politics.

 Trump a anunțat, într-o conferință de presă la Casa Albă, că Haley va părăsi postul la sfârșitul anului și că aceasta a făcut o muncă extraordinară și speră că se va întoarce într-un ”rol diferit”. Aceasta și-a dat demisia pentru a-și lua ”puțin timp liber”, potrivit lui Trump. Ambasadoarea i-a spus acum șase luni că vrea să plece la sfârșitul anului sau în doi ani, lucru ce s-a întâmplat aseară.

Trump va anunța numele succesorului lui Haley în două sau trei săptămâni, după ce a comentat există un număr de oameni care ar dori un job la nivelul ONU. Există speculații cum că însăși fiica Președintelui, Ivanka Trump, ar putea-o înlocui pe Nikky Haly. De asemenea, Haley a spus că va face campanie pentru Trump în 2020, înlăturând astfel orice supoziție legată de o conexiune între dorința de a candida pentru Casa Albă și actuala demisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.