Ultimele actualizări despre uraganul Michael

0
506
Credit Twitter/PA Wire

”Ultimele actualizări despre uraganul Michael:

În jurul orei 2:00 p.m, uraganul Michael s-a apropiat de Mexico Beach, îndreptându-se spre nord, nord-est cu o viteză maximă de 155 mile pe oră (categoria 4)

Opriri de servicii către clienți:

Alaska – 13.090

Florida – 263.317

Georgia – 21.738

Întregul raport al situației din aceste state se regăsește la: https://t.co/6rTOLFnO6k.

Uraganul Michael este aşteptat să lovească sud-estul Statelor. Intensitatea sa a crescut în timp ce traversa Golful Mexic şi a ajuns la categoria 4 din 5. 

În cursul său spre nord prin Golful Mexic, Michael a provocat întreruperi majore în producţia de petrol şi gaze. Preşedintele Donald Trump a declarat stare de urgenţă pe întreg teritoriul statului Florida, o măsură necesară pentru suplimentarea răspunsului naţional şi local la situaţiile de urgenţă.

Uraganul a ajuns la categoria a patra de la nivelul trei pe scara cu cinci trepte Saffir-Simpson. Potrivit serviciului de meteorologie, rafalele de vânt ce însoţesc uraganul Michael ar putea rezulta în smulgerea acoperişurilor şi chiar în dărâmarea pereţilor şi a caselor bine construite. Meteorologii au prognozat că furtuna ar putea, de asemenea, să determine apariţia unor tornade în unele regiuni din Florida şi Georgia.

Se apreciază că furtuna va provoca ploi torenţiale în Florida, Alabama şi Georgia, dar şi în Carolina de Sud şi Carolina de Nord – care nu şi-au revenit încă după uraganul Florence – şi în Virginia. În unele regiuni sunt prognozate cantităţi de precipitaţii de 30 de centimetri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.