Primele Consultări Bilaterale Ucraina-Japonia

0
514
Sursa: Ministerul Afacerilor Externe Ucraina

Conform comunicatului de presă emis de Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei, pe 12 octombrie, au avut loc în Tokio primele Consultări Bilaterale Ucraina – Japonia privitoare la Problemele de Securitate.

Partea ucrainiană a fost reprezentată de Ministrul Adjunct al Afacerilor Externe al Ucrainei, domnul Vasyl Bodnar, și Ministrul Adjunct al Apărării pentru Integrare Europeană, locotenentul general Anatolii Petrenko.

Partea japoneză a fost reprezentată de asistentul-adjunct al Ministrului de Afacerilor Externe, ambasadorul Hideki Uyama și directorul general al Afacerilor Externe al Ministerului Apărării, domnul Hideo Suzuki.

Ambele părți au discutat o gamă largă de subiecte de interes comun, incluzându-le pe cele legate de securitate și apărare, precum și cooperarea bilaterală. S-a hotărât să se continue consultările și să se determine data și locația viitoarei runde de discuții diplomatice.

De-a lungul vizitei, Ministrul Apărării al Ucrainei și Ministrul Apărării al Japoniei au semnat Memorandumul privitor la Cooperarea și Schimburile din domeniul apărării.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.