Donald Trump: ”Voi fi intervievat în cadrul 60 Minutes diseară la ora 7 p.m.”

0
490
Sursa: businessinsider.com

”Voi fi intervievat în cadrul 60 Minutes diseară la ora 7 p.m, după meciul NFL. Vizionare plăcută!

60 minutes este una din cele mai apreciate emisiuni de televiziune marca CBS, cu profil de jurnalism investigativ și interviuri despre cele mai controversate evenimente ale momentului.

Ieri seară, Președintele Donald Trump a fost intervievat de jurnalista Lesley Stahl pe seama unei varietăți de subiecte, printre care și posibila crimă înfăptuită de Arabia Saudită împotriva lui Jamal Khashoggi. Trump a promis ”pedepse severe” față de regatul Orientului Mijlociu în cazul în care este descoperit faptul că el stă în spatele uciderii jurnalistului saudit.

Președintele a subliniat faptul că este ”foarte supărat și nervos” în legătură cu acest caz și că nu este convins de încercările repetate ale oficialilor saudiți privitoare la nevinovăția lor. În vreme ce afirmă că Arabia Saudită va fi pedepsită, Trump a evidențiat faptul că nu va anula vinderea armelor către Regat, așa cum dorește un grup din interiorul Senatului. ”Nu vreau să pun în pericol locuri de muncă”, a afirmat Președintele. Acesta, care s-a referit în trecut la jurnaliști drept ”inamici ai poporului”, a declarat că este ”teribil și dezgustător” ca un jurnalist să devină o astfel de țintă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.