Dana White: ”Un schimb productiv de idei a avut loc noaptea trecută în Bahrain.”

0
515
Sursa: businessinsider.com

”Un schimb productiv de idei a avut loc noaptea trecută în Bahrain în cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului Manama Dialogue din Bahrain.”

Dana W. White este asistenta Secretarului Apărării pentru Afaceri Publice. Ea este principalul asistent din cadrul personalului și consilier al Secretarului și Secretarului Adjunct al Apărării pentru comunicare, relațiile cu presa, informarea publicului, informare vizuală și afaceri publice. 

Departamentul Apărării a emis următorul comunicat de presă privitor la acest eveniment:

”Secretarul Apărării James N. Mattis s-a întâlnit cu regele statului Bahrain Hamad bin Isa Al Khalifa în cadrul palatului Guadaybiya pentru a reafirma relațiile de apărare de lungă durată dintre Statele Unite și Bahrain. Liderii au discutat o serie variată de problematici de apărare.

Secretarul a mulțumit Majestății sale pentru găzduire pe parcursul acestui eveniment și și-a exprimat aprecierea pentru ajutorul pe care îl pune statul la dispoziție Flotei a 5-a Americane.

Secretarul Mattis a subliniat rolul Bahrain-ului în facilitarea depistării activităților destabilizatoare din regiune prin interzicerea armelor și a reiterat nevoia unei unități reînnoite în zona Golfului împotriva acestor pericole comune.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.