Donald Trump: ”Vin sancțiunile!”

0
536
Sursa: businessinsider.com

Potrivit comunicatului de presă emis de Departamentul de Stat pe 2 noiembrie, Secretarul de Stat Mike Pompeo a făcut o declarație privitoare la raporturile dintre Statele Unite și Iran, care de la 5 noiembrie, vor începe să ia turnura sancțiunilor. 

”Mai devreme în acest an, Președintele Trump s-a retras din acordul nuclear fatal și greșit și a implementat o nouă campanie gândită să schimbe în mod fundamental comportamentul Republicii Islamice a Iranului. Această parte a campaniei despre care vorbim astăzi este simplă. Este gândită să priveze regimul de veniturile pe care le folosește pentru a răspândi moarte și distrugere de-a lungul lumii. Scopul nostru principal este să obligăm Iranul să abandoneze permanent activitățile sale ilegale, foarte bine documentate, și să se comporte ca un stat normal.

Astăzi, Secretarul Mnuchin și cu mine vom discuta una din multele direcții de efort pe care vom merge pentru a atinge aceste schimbări fundamentale în comportamentul regimului iranian, coordonate de Președinte. Deși sunt importante, aceste sancțiuni economice sunt doar o parte din eforturile totale ale Guvernului de a schimba comportamentului lui Ayatollah Khamenei, Qasem Soleimani și a regimului per total.

Pe 5 noiembrie, Statele Unite vor reimpune sancțiuni ce au fost ridicate ca parte a înțelegerii nucleare privitoare la energia Iranului, construirea navelor și sectorul bancar, Aceste sancțiuni au lovit arealele cele mai importante ale economiei Iranului. Ele sunt necesare pentru a grăbi procesul schimbare la nivelul regimului iranian. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.