Donald Trump: ”un procentaj de 40% de popularitate pentru Președintele Trump.”

0
483
Credit Twitter/PA Wire

”Un nou sondaj Fox Poll arată ”un procentaj de 40% de popularitate pentru Președintele Trump, un record pentru republicani. Vă mulțumesc, este o mare onoare!”

Președintele Trump a înregistrat o rată de popularitate istorică de 40% printre cetățenii afro-americani, pe măsură de alegerile se apropie, potrivit unui sondaj Rasmussen

Tăierile de taxe, împreună cu o rată scăzută istorică de șomaj și niveluri scăzute de sărăcie printre cetățenii de culoare au fost factori contribuitori pentru brusca popularitate înregistrată de Trump.

Acest eveniment vine pe măsură ce ”Blexit”, sau mișcarea ”Black Exit” din cadrul Partidului Democrat reprezintă un alt motiv ce înclină balanța către republicani. Rezultatele curente reprezintă dublul înregistrat la începutul mandatului lui Trump – aproximativ 19% – oricum mai mare decât media pentru un candidat republican.
Totuși, TPM nu a descoperit nicio evidență care să susțină aceste rezultate. Un sondaj marca Fox News prezentat pe 17 octombrie a arătat un procentaj de 29% rată de popularitate a Președintelui printre toți votanții de culoare și o rată de 47% printre toți votanții înregistrați. Un purtător de cuvânt din partea Fox News a confirmat în cadrul unui email către TPM: ”Președintele se referă la un sondaj Rasmussen” și nu la unul realizat de Fox News. Purtătorii de cuvânt ai Casei Albe nu au răspuns prin vreun comentariu legat de acest aspect.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.