Chuck Schumer: ”Rugăciunile noastre merg către supraviețuitori și recuperarea acestora.”

0
455
Credit Twitter/PA Wire

”Inimile noastre sunt îndreptate către victimele, familiile acestora și primilor curajoși care au acordat ajutor în Thousand Oaks. Rugăciunile noastre merg către supraviețuitori și recuperarea acestora. Acesta este un alt semnal față de modul în care violența armelor a năpăstuit America pentru prea mult timp. Trebuie să acționăm pentru a opri acest lucru.”

Chuck Schumer este guvernatorul New York, reprezentant al Partidului Democrat și liderul minorității din 2017. 

Potrivit BBC, un atac armat a fost comis comis joi, într-un bar din oraşul Thousands Oaks, aflat în statul american California. Cel puţin alte 12 persoane au fost rănite după ce atacatorul a deschis focul asupra celor aflaţi în local. Autorităţile au informat că suspectul a fost găsit mort înauntru. Motivul atacului nu este cunoscut.

Cel puţin 200 de persoane se aflau în local, participând la un concert de country. Poliția a descoperit drept suspect un pușcaș marin retras, în vârstă de 20 de ani – Ian David Long.

Police named the suspect as 28-year-old Ian David Long. La începutul acestui an, profesioniștii din domeniul medical l-au eliberat din funcție, după ce s-a descoperit că se comporta ”irațional” acasă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.