Rand Paul: ”Această femeie creștină a fost persecutată îndeajuns!”

0
513
Sursa: businessinsider.com

”Am vorbit cu Președintele Donald Trump despre posibilitatea oferirii de aziliu Asiei Bibi. Pakistanul trebuie să îi asigure protecția până când va fi capabilă să părăsească țara în viitorul apropiat. Această femeie creștină a fost persecutată îndeajuns!”

Senatorul republican Rand Paul a declarat joi seară că a vorbit cu Președintele Donald Trump despre oferirea de aziliu pentru Asia Bibi, femeia creștină a cărei condamnare a fost anulată de către Curtea Supremă pakistaneză, ceea ce a declanșat proteste extinse de-a lungul țării. 

Paul a declarat către CNN că este îngrijorat de faptul că Bibi ar putea fi omorâtă sau condamnată din nou dacă rămâne în Pakistan. Ea și-a așteptat sentința timp de opt ani până să i se anuleze condamnarea la moarte luna trecută. După ce Bibi a fost eliberată, guvernul a negociat cu protestatarii, fiind de acord să nu îi permită acesteia să părăsească țara și să trimită o petiție către Curtea Supremă.

Senatorul susține că Trump este empatic față de situația creștinilor la nivel global, făcând referire la eforturile Președintelui de a realiza eliberarea lui Andrew Brunson, un pastor american închis în Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.