Uniunea Europeană dorește să taxeze Marea Britanie pentru orice întârziere a Brexitului.

0
955

În urma dezacordurilor dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie, Theresa May sugerează o extensie cu privire la afilierea statului în UE. Cu toate acestea, UE refuză o amânare și amenință cu o taxă ce poate atinge suma de 1 miliard de lire sterline .

Discuțiile în urma cărora s-a decis ca Marea Britanie să abdice de la Uniunea Europeană continuă și în prezent, ulterior, propunerea Prim-Ministrului britanic, cât si a membrilor din Parlament de a prelungi Brexit aduce divergențe nu numai din partea UE, dar și din partea statului Bruxelles care, dacă nu se respectă principiile cu care fiecare stat din UE a fost de acord, va obliga Marea Britanie să achite o taxă de 13 miliarde lire sterline.

În afara problemelor de natură economică, Marea Britanie se confruntă, de asemenea, cu insistențele Uniunii Europene de a rămâne membru al Uniunii vamale, având în vedere refuzul într-un număr mare al opozanților, care sunt de părere că statul se poate recupera si continua într-un mod independent.

Problemele continuă să se extindă pentru Premierul britanic. În mod evident, majoritatea se așteaptă la o ieșire din cadru cât mai avantajoasă pentru Marea Britanie, dar nimeni nu știe cu certitudine ce se va întâmpla în următoarea perioadă, începând cu 29 Martie, data limită a acordului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.