Politicianul australian, Fraser Anning, mustrat de către Senat

0
681

S-a întâmplat recent, în timpul unei conferinţe, când Fraser Anning i-a învinovăţit pe musulmani pentru atacul terorist ce a avut loc în Noua Zeelandă.

În momentul acuzării, un adolescent cu vârsta de 17 ani se simte agasat de cele spuse de către politician şi decide să-i spargă un ou în spate. Reacţia acestuia este, spre surprinderea tuturor, lipsită de orice amabilitate, astfel încât recurge la violenţă lovindu-l pe adolescent cu brutalitate.

Liderul mişcării bipartizane australiene, Mathias Cormann împreuna cu lideul opoziţiei din senat atestă următoarele, conform Independent:

Domnul Anning încearcă să atribuie vină victimelor şi, mai mult decât atât, să defăimeze persoane pe baza religiei, ceea ce nu reflectă, nicidecum, părerile Senatului sau poporului Austrlian.”

Şeful Comisar, Graham Ashton, care se ocupă de acest caz nu poate oferi o declaraţie concretă în apărarea niciunuia dintre cei 2 implicaţi în conflict.

‘Mi-am instruit echipa în asa fel încât să poată examina în totaliate acele imagini cu dovezi conform cărora putem declara dacă avem dreptul de a pune sub acuzare, fie purtarea nefondată a tânărului sau ceea ce a urmat după.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.