Președintele Donald Trump, atac la Ilhan Omar, membră a Congresului, pe baza evenimentelor de la 9/11

0
508
Credit Twitter/PA Wire

Donald Trump a postat vineri – 12 Aprilie – un tweet cu un videoclip editat, care sugerează ideea că Ilhan Omar – politican Somali-American – membră a Congresului pentru Districtul 5 din Minnesota, ar fi ignorantă vis-a-vis de evenimentele care au avut loc la 9/11 la World Trade Center, videoclipul fiind alăturat de titlul ‘NU VOM UITA NICIODATĂ!’.

Videoclipul în cauză prezintă o parte a discursului lui Omar de luna trecută către Consiliul pentru Relații Americano-Islamice, unde aceasta descrie atacurile din 2001 la World Trade Center ca fiind un caz în care ‘unii oameni au făcut ceva’.

Remărcile politicianei musulmane au fost primite cu critici dure din partea oponenților politici și de fracțiunea conservativă a spectrului politic, deoarece descrierea acesteia a evenimentului în cauză este una frivolă.

Criticile Președintelui Donald Trump, remarcă Bernie Sanders – candidat pentru Președenția SUA in 2020 – sunt ‘dezgustătoare’, adaugând că ‘atacurile de genul trebuie să se oprească’.

Joe Kennedy III, membru al Congresului pentru Districtul 4 din Massachusets, specifică faptul că ‘Președintele Trump înțelege greutatea pe care cuvintele sale o poartă. Tweet-ul său despre Congresmanul Ilhan Omar pericilitează viața sa, cât și a familiei. Indignarea noastră trebuie să fie non-partizană. Faptul că nu este îi va oferi acestuia dreptul să incite la violență.’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.