Statele Unite avansează lupta împotriva armelor chimice

0
490
Sursa: Wikipedia

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a susținut o dezbatere cu Consiliul Executiv al Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice pe data de 11 aprilie. Obiectivul discuției a fost reprezentat de eliminarea completă a depozitelor de arme chimice americane.

Discuția s-a concentrat pe politici americane importante în privința armelor chimice și a ilustrat progresul nostru considerabil pentru distrugerea completă a depozitelor noastre de arme chimice într-un mod sigur, rapid și practic.

Dezbaterea a fost condusă de Sub Secretara pentru Controlul Armamentelor, Andrea Thompson, ce declară următoarele:

“Ne vom asigura că Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice dispune de mijloacele necesare pentru a descuraja actorii de pe scena politică guvernamentală și non guvernamentală în ceea ce privește producția și dezvoltarea armelor chimice în viitorul apropiat.”

Această inițiativă este deja pusă în practică de multe organizații de stat, una din acestea fiind reprezentată de Programul Biroului Executiv pentru Alternative la Arme Chimice, managerul proiectului declarând:

“Deși încă mai avem foarte mult de muncă, această realizare demonstrează devotamentul nostru față de comunitatea internațională de a elimina într-un mod sigur toate armele chimice din inventarul Statelor Unite ale Americii. #Agenția Pueblo de Distrugere a Armelor Chimice

VIATwitter
SURSĂUS Department of State
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.