Navele de război thailandeze vizitează Vladivostok

0
686
Credit Twitter/PA Wire

Escadronul Regal al Flotei Navale Thailandeze, care cuprindea două fregate HTMS Bangpakong și HTMS Naresuan, a sosit pe data de 13 aprilie la portul Vladivostok pentru prima dată în 15 ani.

În numele Comandamentului Flotei Pacificului, adjunctul comandantului Primorye Flotilla, vice-amiralul Valery Kazakov au salutat oaspeții, iar echipajul fregatelor a fost tratat cu pâine tradițională rusă și sare. De asemenea, el a subliniat că astfel de vizite întăresc încrederea dintre țări și contribuie la o înțelegere mai bună a reciprocității.

Comandantul detașamentului Regal al Flotei Navale Thailandeze, Amiralul Chanin Phadunkin, a lăudat partea rusă pentru ospitalitatea extinsă cu care au fost tratați marinarii thailandezi din Vladivostok.

Ca parte a vizitei, marinarii au un program cultural foarte încărcat: meciuri de fotbal și volei, navele fiind deschise locuitorilor și oaspeților din Vladivostok.

Vizita prietenoasă va dura până pe 17 aprilie și va consolida și mai mult cooperarea dintre forțele armate ale celor două țări. De asemenea, Flotele Rusești vizitează Thailanda anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.