Comisia Europeană îl felicită pe Împăratul Naruhito pentru succesiunea la tronul Japoniei

0
608
Credit Twitter/PA Wire

Președintele Comisiei Uniunii Europene, Jean-Claude Juncker, îi urează noului Împărat al Japoniei, Naruhito, cele mai bune gânduri într-o nouă etapă prosperă pentru Japonia. Împăratul proaspăt încoronat îl succede pe tatăl său, Excelența Sa Împăratul Akihito, ce a abdicat la vârsta de 85 de ani datorită problemelor de sănătate.

“Felicitări pentru succesiunea la tron a Majestății Sale Imperiale, Naruhito. Cele mai bune urări pentru o domnie lungă, pașnică și prosperă. Nu ar putea exista o ocazie mai bună decât începutul unei noi epoci japoneze, Reiwa, pentru a ne dezvolta în continuare prietenia și relațiile noastre armonioase.”

Președintele Comisiei Europene nu este însă singurul ce l-a felicitat pe Împăratul Naruhito. Pe data de 30 aprilie, Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz nu a ezitat să facă următoarele declarații în mod oficial:

“Aș dori să-i urez cele mai călduroase gânduri de bine poporului din Japonia cu ocazia ceremoniei de încoronare a Maiestății Sale, Împăratul Naruhito. Sunt fericit că Japonia și Austria sunt conectate printr-o legătură de prietenie, celebrând 150 de ani de relații diplomatice în acest an.”

Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei, Regele William I al Monarhiei Vryland din America de Nord, Ministerul Afacerilor Externe al Greciei, Primul Ministru al Georgiei și Ministrul Afacerilor Externe al Sloveniei s-au alăturat celorlalte Guverne ale lumii în a-i ura bun venit Noului Monarh al Japoniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.