Președintele Donald Trump plănuiește eliminarea taxelor medicale neașteptate

0
645
Credit Twitter/PA Wire

“Președintele Donald Trump a prezentat 4 principii pentru a proteja pacienții americani de impactul financiar al facturilor medicale surpriză.”

“Elizabeth Moreno a suportat cheltuieli în valoare de 17.850 de dolari pentru un test antidrog care, fără a i se comunica testele efectuate, a fost trimis într-un laborator în afara rețelei care a cerut o sumă scandaloasă.

Mulți americani au avut experiențe frustrante similare după o vizită la spital. Ei au crezut că au luat la cunoștință îngrijirea pe care au primit-o și cel care le-a acordat-o, cu toate acestea primind facturi interminabile și incomprehensibile pentru servicii din partea unor furnizori din afara rețelei pe care nu i-au întâlnit niciodată la prețuri care depășesc cu mult sumele plătite de asigurare.”

“În primul rând, pacienții care beneficiază de asistență medicală de urgență nu ar trebui să fie forțați să suporte costuri suplimentare impuse de un furnizor de servicii medicale care nu este acoperit de asigurare.

În al doilea rând, pacienții care beneficiază de programări medicale ar trebui să fie informați în mod clar dacă furnizorii se află sau nu în rețeaua lor și la ce costuri pot fi supuși.

În al treilea rând, niciun pacient nu ar trebui să plătească facturi-surpriză de la furnizorii din afara rețelei pe care nu i-au ales.

În al patrulea rând, cheltuielile federale de asistență medicală nu ar trebui să crească.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.