Germania cere Organizației Națiunilor Unite să înceteze marginalizarea Israelului

0
597
Turkish Minute

În comunicatul oficial de presă din data de 11 mai, Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei roagă Națiunile Unite să ia în serios starea critică a Israelului.

“Acum șaptezeci de ani – cu 24 de ani înainte de admiterea Republicii Federale germane în Națiunile Unite – Israelul a fost admis în cadrul ONU ca membru cu drepturi depline. Guvernul federal ar dori să ia această aniversare de 70 de ani ca o oportunitate de a reafirma faptul că și Germania se află de partea Israelului în cadrul ONU.

Guvernul federal este îngrijorat datorită faptului că, până în prezent, Israelul continuă să fie criticat în mod necorespunzător, tratat în mod părtinitor și marginalizat în cadrul organelor ONU. Germania a făcut un angajament ferm, ca membru nepermanent al Consiliului de Securitate al ONU, de a acționa ca prieten al Israelului, de a se opune oricărui tratament nedrept al Israelului în cadrul ONU și de a-și susține interesele legitime. Vom continua să facem tot posibilul pentru a susține aceste cauze.

Rezoluțiile ONU constituie cadrul internațional în care părțile ar trebui să depună eforturi pentru a obține o soluție permanentă și justă. Până atunci, ONU va juca un rol crucial în stabilizarea situației prin instituțiile și organele sale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.