Ministrul Afacerilor Externe al Germaniei în vizită în Bulgaria

0
571
Turkish Minute

În urma aniversării a 140 de ani de relații bilaterale între cele două țări, Heiko Maas începe o săptămână specială și foarte importantă pentru Europa. În următoarele zile, el se va întâlni cu câțiva Miniștri de Externe ai UE, pe lângă omologul său bulgar. Mesajul este clar: avem nevoie de o Europă puternică, suverană și solidară.”

“Maas crede cu tărie că numai dacă va rămâne unită, vocea Europei va continua să fie auzită pe scena mondială. Acest lucru este bazat pe respectul pentru valorile noastre comune și mai degrabă pe o cooperare consolidată, decât pe izolaționism.”

“Bulgaria este un partener puternic pentru Europa. În timpul Președinției Consiliului Uniunii al țării, anul trecut, Guvernul bulgar s-a axat în special pe Balcanii de Vest și pe Parteneriatul Estic. Balcanii de Vest vor fi, de asemenea, pe agenda acestor discuții bilaterale de la Sofia. Bulgaria susține că toate statele din Balcanii de Vest au perspectiva aderării la UE, transformând acest fapt într-una dintre prioritățile sale de politică externă. În Europa de Sud-Est, Bulgaria se consideră o ancoră a stabilității și se dedică respectării tuturor intereselor și unei cooperări economice sporite.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.