Prim-ministru Vietnamului a discutat perspectiva colaborării strategice cu înalții oficiali ai Federației Ruse

0
573

Pe data de 22 mai, pe website-ul oficial al președintelui rus, Vladimir Putin, s-a anunțat despre întâlnirea acestuia cu Prim-Ministru vietnamez, Nguyen Xuan Phuc. În urma acestei întrevederi s-au discutat perspectivele parteneriatelor strategice și economice a celor două state. S-a anunțat că Vietnamul si Federația Rusă vor continua și mai departe să coordoneze acțiunele sale strategice pe arena internațională, având obiective generale comune.

Aceasta a fost deja a doua întâlnire a Prim-ministrului Vietnamului cu înalți funcționari a Federației Ruse din cadrul vizitei in țară. Cea trecută fiind cu Prim-Ministru Dmitri Medvedev în care s-au discutat perspectivele colaborării economice a celor două state. De asemenea, s-au declarat succesele instaurării zonei de liber comerț între Vietnam și Uniunea Euroasiatică.

Oficialul vietnamez a declarat că pentru poporul Vietnamului, relațiile cu Federația Rusă întotdeauna au fost speciale și că “noi întotdeauna vom ține minte ajutorul și susținerea pe care poporul rus a acordat Vietnamului în perioada când acesta lupta împotriva agresorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.