Ministrul Afacerilor externe Edgars Rinkevics s-a întâlnit astăzi cu reprezentantul Parlamentului Suedez, Andreas Norlen

0
577

Pe data de 11 Octombrie Ministrul Afacerilor externe Edgars Rinkevics, la o întrevedere cu reprezentantul Parlamentului Suedez Andreas Norlen și alți membri parlamentari, au dezbătut un subiect de prioritate majoră cu privire la Uniunea Europeană.

Potrivit site-ului oficial al Ministerului Afacerilot Externe al Republicii Letoniei, prioritățile discuției au avut la bază cadrul financiar multianual accentând faptul că politica de coeziune este cel mai fundamental abord spre susținerea invesțiilor care pot asigura un nivel dominant al dezvoltării socio-economice din Uniunea Europeană.

Minsitrul Edgar Rinkevics a subliniat, de asemenea, ideea că țările ar trebui să ajungă la un compromis pentru a preveni acest decalaj în ceea ce privește fluxul investițiilor ce ar putea produce reperscusiuni asupra Uniunii Europene.

În timpul discursului s-au menționat și alte subiecte de importanță considerabilă precum securitatea regională, dezvoltarea în Ucraina, progresul unui Parteneriat Estic și extinderea Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.