Bilanțul lui Jair Bolsonaro la un an de mandat

0
637

Aflat în Emiratele Arabe pentru prima sa vizită oficială, Bolsonaro sărăbătorește un an de la alegerea sa, ca președinte al Braziliei.

Fiind considerat unul dintre cei mai excentrici lideri ai momentului, Bolsonaro a decis să facă un bilanț al tuturor realizărilor sale, în cele 10 luni de mandat efectiv. „Acum un an, 57 de milioane de brazilieni mă alegeau Președinte al Republicii. (…) Dumnezeu salvează America de Sud.

În seria de tweet-uri, face cunoscute măsuri cu privire la creșterea economică a Braziliei, prin colaborarea din cadrul G-20, grupul celor mai mari economii ale lumii. „Economia Braziliei a primit 28 de miliarde de dolari în investiții străine, în primele 6 luni ale lui 2019. Rezultatul face ca guvernul Jair Bolsonaro să fie a patra destinație de capital, între țările din G-20.”, arată unul dintre tweet-urile lui Bolsonaro.

Cu toate acestea, nu se oprește din a blama fosta conducere, considerându-i vinovați pentru sărăcia din țară, dar și pentru rata ridicată a criminalității. „Dăm înapoi demnitatea pe care stânga a luat-o de la brazilieni.”

SURSĂTwitter
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.