Trump îl îndeamnă pe Andrés Manuel López Obrador, președintele Mexicului să ia atitudine în defavoarea cartelurilor de droguri

0
578
Sursa Twitter

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, și-a exprimat indignarea față de atrocitățile comise de către cartelurile de droguri în contextul ultimului atac ce a dus la moartea a cel puțin 9 oameni, printre care s-ar fi aflat 6 copii.

În urmă cu puțin timp, o familie a fost prinsă într-o ambuscadă în aproprierea frontierei dintre Mexic și Statele Unite ale Americii. Numărul real de victime nu este clar la momentul actual întrucât fetița care a reușit să scape este încă dispărută.

Donald Trump a declarat că SUA este pregătită să se implice în această luptă contra cartelurilor dacă președintele Andrés Manuel va solicita acest lucru. Trump a subliniat nevoia implicării armate în zona de conflict pentru a putea soluționa această problemă ce pare a fi din ce în ce mai alarmantă.

Veștile sunt profund cutremurătoare, în special în contextul ultimului atac în care 13 ofițeri de poliție din Mexic și-au pierdut viețile luna trecută.

SURSĂTwitter
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.