Donald Trump dezminte acuzațiile Procurorului General din New York

0
690
Sursa Twitter

În cadrul celei mai recente declarații a acestuia, președintele american Donald Trump încearcă să pună acuzațiile Procurorului General din New York pe seama motivațiilor politice, atrăgând și atenția asupra ignoranței sale față de neregulile întâlnite în Clinton Foundation.

Sunt singura persoană pe care o cunosc, probabil singura din istorie, care poate dona sume mari (19 milioane de dolari)  în scopuri caritabile, nu cere nimic la schimb, și care este atacată politic în statul New York. Nu este de mirare că plecăm cu toții! 

Fiecare bănuț din aceste 19 milioane$ strânse de către Trump Foundation a fost investit în sute de cauze caritabile minunate fără aproape niciun cost.

Procurorul General al New York-ului interpretează în mod intenționat acest angajament ca având scopuri politice.

De fapt, tribunalul a respins cererile nemotivate și lipsite de importanță ale Procurorului General pentru sancțiuni legale și alte daune.

Sunt 4 ani de hărțuire motivată politic – prima dată într-un mod mai puțin agresiv din partea PG Schneiderman, înainte de demisia acestuia pentru violență fizică împotriva femeilor – apoi PG Underwood, cu care era imposibil de discutat, iar acum PG Letitia James, care nu recunoaște faptul că noi am donat 100% din fonduri unor organizații caritabile extraordinare, însă refuză să investigheze Clinton Foundation pentru toate problemele sale. Tot ceea ce ei au găsit a fost  filantropie incredibil de eficientă și niște încălcări mărunte pe partea tehnică, precum păstrarea proceselor verbale ale conducerii.

Am rezolvat cazul ajungând la concluzia că toți banii pe care îi deținea anterior fundația au fost investiți în scopuri caritabile. Sunt, prin urmare, fericit să donez 2 milioane de dolari demnelor organizații de acest fel: Ajutorul de Urgență pentru Armată, Societatea de Ajutor pentru Copii,Dă o oră, Muzeul Memorial al Holocaustului din America etc”.

SURSĂTwitter
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.