Greta Thunberg a ajuns la Madrid și s-a alăturat activiștilor

0
648

Adolescenta s-a îmbarcat acum trei săptămâni la New York într-o călătorie transatlantică cu o ambarcațiune nepoluantă, care a luat sfârșit săptămâna aceasta la Lisabona.

Astăzi a ajuns în capitala Spaniei, locul de desfășurare al Conferinței ONU privind schimbările climatice, unde va ține o conferință de presă, înainte de a se alătura manifestațiilor publice.

Greta va ține un discurs în fața delegaților la COP25 la începutul săptămânii viitoare, când vor ajunge la Conferință și miniștri ai statelor participante, ceea ce ar putea impulsiona dezbaterile și facilita luarea unor angajamente mai ambițioase, având în vedere că în prima săptămână a Conferinței nu s-au făcut progrese semnificative.

Cel mai important subiect dezbătut a fost crearea unui plan de acțiune și stabilirea unor obiective necesare pentru a atinge scopul Acordului de la Paris. De asemenea, justiția climatică, atât între țări cât și în cadrul fiecărei țări, este o temă importantă pentru care se așteaptă o rezolvare săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.