Marea Britanie pregătește o nouă politică de imigrare

0
705
Sursa: The Independent

La nici o lună de la ieșirea din Uniunea Europeană, Marea Britanie începe pregătirile pentru noile sale politici privind imigrația. Condițiile devin din ce în ce mai dure și sunt afișate sub sloganul „Taking back control of our borders!

Potrivit departamentului ministerial al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord noul sistem de intrare pe teritoriul țării va fi unul pe bază de puncte. Principalele cerințe punctate vor fi cunoașterea obligatorie a limbii engleze, calificările profesionale sau skill-urile personale.

În ceea ce privește studiul la facultățile din Regat, studenții vor putea aplica pentru viză doar dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: li s-a oferit un loc la una dintre Universități; pot citi, scrie, vorbi și înțelege limba engleză; se pot susține singuri financiar și își pot plăti singuri taxele universitare.

Noul sistem va intra în vigoare din ianuarie 2021, termenul la care va lua sfârșit și perioada de tranziție a ieșirii din Uniunea Europeană. Astfel, cei care vor să studieze sau să lucreze pe teritoriul britanic trebuie să aplice pentru viză începând cu toamna acestui an.

https://twitter.com/ukhomeoffice/status/1230124103543201792
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.