Numărul imigranților este în creștere, iar discriminarea devine o problemă tot mai răspândită

0
559
Sursă: m.theepochtimes.com

În ultimii ani, numărul imigranților în Europa a crescut constant, acest lucru destabilizând situația economică și socială a țărilor care i-au primit. Situația a escaladat și mai mult, odată cu apariția coronavirusului.

Tot mai multe țări europene se confruntă cu imigrații în masă. Persoanelor respective nu li se permite intrarea în țară, fiind blocate la granițe. Dintre acestea, cei mai mulți sunt copii. De asemenea, pandemia agravează și mai mult problema discriminării, cu care refugiații se confruntă.

Recent, UNICEF a atras atenția Greciei, îndemnându-i să primească refugiații în zona continentală și să le ofere ajutor medical. În momentul de față, refugiații sunt ținuți în insulele grecești, în condiții deloc optime și neigienice.

De altfel, ONU s-a adresat tuturor statelor membre, făcând apel la întelegere, susținere reciprocă și empatie. Problema discriminării a ieșit de sub control, conform ONU, iar aceștia încearcă să o combată. Membrii ONU consideră că toată lumea merită să fie ajutată și că numai împreună vor depăși această pandemie. Gândirea lor este că ”COVID19 nu discriminează și nici noi n-ar trebui!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.