În ultima adunare a Congresului SUA, Ted Cruz, unul dintre cei mai vocali membri ai Congresului, a reamintit colegilor săi politici că situația de față nu este o joacă. Acesta îndeamnă partidele politice să ia măsurile necesare.

Chiar și în această perioada cumplită, partidele politice din SUA pun accent mai mult pe jocurile politice și detronarea adversarilor, decât pe combatarea pandemiei prin cooperare.

Atât partidele de stânga, cât și cele de dreapta, au fost atenționate de senatorul Ted Cruz privind faptul că situația în care ne aflăm nu este una banală. El roagă liderii politici americani să ia atitudine și ”să nu se joace” cu această criză.

Cruz menționează că prioritățile și siguranța cetățenilor americani sunt cele mai importante obiective în momentul de față, deoarece aceștia sunt cei mai afectați. Așadar, Ted Cruz impune Republicanilor și Democraților să lase deoparte ideea de apartenență la un partid și să ignore disputele existente între acestea. El consideră că, dacă își vor uni forțele, doar atunci vor putea învinge coronavirusul, fără a afecta economia țării prea mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.