Donald Trump a ratificat, zilele acestea, un act foarte important ce va avea un impact major asupra economiei americane. Acest act va ajuta nenumărați cetățeni americani și, de asemenea, firme și industrii aflate la nevoie.

Oficializarea Actului CARES de către președintele american va aduce beneficii enorme economiei americane. Acest document este, conform Trump, cel mai mare și mai cuprinzător document din istoria Americii, fiind ”de două ori mai mare decât orice act decretat vreodată”, de acest fel.

Donald Trump speră să mențină economia la un nivel oarecum stabil și să se asigure că nu va intra in colaps. Din acest motiv, președintele american și liderii politici ai țării au adoptat acest act, prin care se asigură și bunăstarea cetățenilor.

Actul CARES este menit să ofere sprijin pentru clasa mijlocie și anume pentru muncitorii americani, dar și familiilor acestora. Se dorește a se asigura protecția muncitorilor, în special cei aflați în prima linie, și păstrarea în funcțiune a micilor firme. În plus, spitalele și personalul medical vor fi susținute în mod direct de către guvern, fiind ajutați financiar.

Respectivul pachet de ajutor economic este în valoare de 2.2 trilioane de dolari, o sumă colosală ce va stimula economia și va limita pagubele stârnite de criza COVID-19. Rămâne de văzut daca răspunsul federal este unul potrivit și se dovedește a fi eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.