Unul dintre giganții tehnologiei și anume Google ajunge să fie considerat un luptător redutabil împotriva coronavirusului. Cei de la Google își dedică eforturile cu scopul de a susține economia din jurul lumii.

Conform Google, un număr impresionant de întreprinderi atât mici, cât și medii, vor primi ajutor financiar pentru a-și putea continua activitatea economică. Acest lucru se va face prin intermediul anumitor instituții financiare și ONG-uri. Pe lângă întreprinderi, Google va sprijini și guvernele statelor și anumite organizații de sănătate, printre care și WHO.

De asemenea, cei de la Google vor oferi suport financiar direct pentru a crește producția de dispozitive și echipamente medicale. Nu în ultimul rând, personalul medical și muncitorii din prima linie din întreaga lume vor fi dotați cu tot mai multe echipamente de protecție personală. Principalul partener al Google este Magid Glove & Safety, cei doi având, de altfel, o îndelungată și prosperă cooperare.

Colaborarea strânsă dintre guvernele statelor devine din ce în ce mai importantă, având în vedere cât de mult s-a înrăutățit situația de față. Deoarece Google devine un jucător valoros în această criză globală, eforturile guvernelor de a opri pandemia și de a menține economia vor fi ușurate.

Mai jos puteți accesa anunțul publicat de Google, pentru mai multe informații și clarificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.